Количка 0
0,00 лв.

Очите на демона

От: Том Егеланд

Том Егеланд създава напрегнат и наситен с психология и мистерия роман, разкриващ най-тъмните кътчета на човешката природа.

В продължение на 25 години неразкрито двойно убийство разбунва духовете в Ювдал, Телемарк. Съпрузите Берит и Ролф са намерени убити в дома си, а малката им дъщеричка Сив е тежко ранена и изпада в кома.

Въоръжени със смелост и стремеж да разкрият истината, телевизионната журналистка Кристин Бюе и ветеранът в журналистиката и неин ментор Гюнар Борг пристигат в Ювдал, за да снимат документално предаване за случая и може би да го разрешат, преди да е изтекла давността. На помощ им се притича и ясновидката Виктория Юнерлан, макар че Гюнар изпитва скептицизъм по отношение на нейните способности и методи.

Едно ново убийство – това на брата на Берит, Биргер – разтърсва малката общност и води до разкриването на дълбоко пазени тайни, засягащи мнозина от Ювдал. По странен начин всички следи водят до два сеанса и спиритическа дъска, предрекла убийството на Берит.

Дали всъщност нещата не са започнали много преди убийствата преди двайсет и пет години? Дали едно грешно решение и кривване от правия път не са довели до катастрофални последици? Каква е природата на злото и дали то е вродено във всеки човек?

***

Том Егеланд създава напрегнат и наситен с психология и мистерия роман, разкриващ най-тъмните кътчета на човешката природа.

Повече информация
ISBN 9786191613359
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Персей
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 512
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Очите на демона
Вашият рейтинг