Количка 0
0,00 лв.

Очакване

От: Аманда Проуз

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ТРД795
20,00 лв.

1984 г. Беси е едно от най-популярните и уверени момичета. Само на шестнайсет години тя смята, че светът е в краката й, мечтае за бляскав живот, за покоряване на върхове, за слава и успехи. Една вечер за нея всичко рухва. Нейната ярка усмивка е угасена, прогонена от срама и тайната, която тя ще носи със себе си до края на живота си.

2021 г.  Последните тридесет и седем години не са никак лесни за Бес. На петдесет и три тя е видимо уморена, а бракът й със съпруга й Марио е пред разпадане. Мислейки си за своя личен провал, за несбъднатите мечти и за несполуките си, Беси е на път да извърши поредната срамна постъпка, докато не осъзнава, че е време да се изправи срещу собствените си демони и да се опита да спаси връзката си. 

От автора на бестселъра "Ново начало" - една история, която задава въпроса какво бихте рискували за собственото си щастие?

1984 г. 
Беси е едно от най-популярните и уверени момичета. Само на шестнайсет години тя смята, че светът е в краката й, мечтае за бляскав живот, за покоряване на върхове, за слава и успехи. Една вечер за нея всичко рухва. Нейната ярка усмивка е угасена, прогонена от срама и тайната, която тя ще носи със себе си до края на живота си.

2021 г. 
Последните тридесет и седем години не са никак лесни за Бес. На петдесет и три тя е видимо уморена, а бракът й със съпруга й Марио е пред разпадане. Мислейки си за своя личен провал, за несбъднатите мечти и за несполуките си, Беси е на път да извърши поредната срамна постъпка, докато не осъзнава, че е време да се изправи срещу собствените си демони и да се опита да спаси връзката си. 

Може ли Беси да се изправи лице в лице с миналото си, най-накрая да признае тайната на Марио и да се бори за любовта, която е копнеела да изпита напълно през всичките тези години?

Повече информация
ISBN 9789543987795
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Труд
Корица мека
Размери 14х21
Преводач Николина Тенекеджиева
Брой страници 248
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Очакване
Вашият рейтинг