Количка 0
0,00 лв.

Оцеляване

От: Мия Шеридан

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ИБСХР47
15,90 лв.

История за оцеляване и издръжливост. История за ново начало и надежда. История за любовта и нейната сила.

История за оцеляване и издръжливост. История за ново начало и надежда. История за любовта и нейната сила.

Kогато планинската водачка Харпър Уорд е повикана в офиса на шерифа на малкия град Хелена Спрингс, Монтана, за да помогне при един случай на двойно убийство, тя е шокирана да открие, че единственият заподозрян в разследването е мъж, описан като дивак.

Но колкото повече младата жена наблюдава мъжа, познат само като Лукас, върху монитора в стаята за разпити, толкова повече е заинтригувана. Той действително прилича на първобитен човек с облеклото, съшито от животински кожи, но Харпър вижда в очите му интелигентност, долавя чувствителност в изражението му. Кой е той? И как е възможно да е живял съвсем сам в дивата гора от малко дете?

Колкото повече тайни излизат наяве, толкова повече Харпър се оказва замесена в нещо голямо и ужасяващо. А в центъра на всичко това е Лукас. Но кой наистина е той: Просто дивак, какъвто изглежда? Хладнокръвен убиец? Невинна жертва? Или смущаваща смесица от трите?

Харпър трябва да намери отговорите на тези въпроси бързо, защото колкото повече време прекарва с него, толкова по-голям става рискът да загуби сърцето си…

Повече информация
ISBN 9786191573240
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Брой страници 408
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Оцеляване
Вашият рейтинг