Количка 0
0,00 лв.

Обичаме България 4. клас. Помагало по Човекът и обществото за задължителните и избираемите учебни часове (Просвета)

От: Поли Рангелова, Мария Босева

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ППП41931
Раздел: 4-ти клас
4,90 лв.

В помагалото е предложена ефективна система за самопроверка и самооценка на знанията и уменията на учениците в началото и в края на учебната година, както и след всеки раздел.

Раздел: 4-ти клас

С упражненията в помагалото „Обичаме България” четвъртокласниците ще затвърдят и разширят знанията си по човекът и обществото. Ще се запознаят с интересни текстове и ще проверят уменията си да четат с разбиране. Ще изпълняват разнообразни творчески задачи. Ще се научат още по-умело да работят с изображения, карти, схеми, таблици, линия на времето. Ще откриват грешки и пропуски в изречения и текстове, за да развиват своята наблюдателност и досетливост. Ще може да организират в клас вълнуващи състезания и викторини. Ще се забавляват с кръстословици и решетки с думи. 

В помагалото е предложена ефективна система за самопроверка и самооценка на знанията и уменията на учениците в началото и в края на учебната година, както и след всеки раздел. Включени са отговори към петте самостоятелни работи, подробни указания за оценяване и скали за оценка.

Раздел: 4-ти клас
Повече информация
ISBN 9789540139432
Цветност черно/бяла
Издател Просвета
Корица мека
Брой страници 36
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Обичаме България 4. клас. Помагало по Човекът и обществото за задължителните и избираемите учебни часове (Просвета)
Вашият рейтинг