Количка 0
0,00 лв.

Нощта преди разсъмване

От: Сидни Шелдън

„Останалите писатели на съспенс могат само да дишат праха на Шелдън.“
Дейли Телеграф

Трейси Уитни никога не е търсила спокоен живот. Извършила е някои от най-изумителните обири на света. Заедно с красивия си и очарователен съучастник Джеф Стивънс, тя обича опасностите и се наслаждава на риска и напрежението на живота извън закона. Но ѝ е омръзнало да мами богатите и да отнема придобитите им по нечестен път скъпоценности. Единственото, което би осмислило живота ѝ сега, е бракът ѝ с Джеф и бъдещото им дете.

Но трябва да извърши последния си удар. Една неочаквана среща със стар враг връща на бял свят ужасяващи духове, които трябва да са мъртви и погребани. За пореден път Трейси установява, че е на ръба и участва в отчаяната игра на руска рулетка. Залогът винаги е висок. Но щом става въпрос за живота и бъдещето й, Трейси е безмилостна. Най-после утрото настъпва. Но то не е бъдещето, за което се е борила Трейси…

Най-популярната и вечна героиня на Сидни Шелдън – Трейси Уитни от „Ако утрото настъпи“ – се завръща в незабравима поредица, пълна със страст, напрегнатост и неочаквани обрати. 

„Останалите писатели на съспенс могат само да дишат праха на Шелдън.“

Дейли Телеграф

Повече информация
ISBN 9789546555878
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Брой страници 400
Дата на издаване 2015 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Нощта преди разсъмване
Вашият рейтинг