Количка 0
0,00 лв.

Номерология и карма - книга 1 (Пълен курс номерология и астрология)

От: Светлана Тилкова-Алена

Четвърто допълнено издание, продукт на тридесет и три годишен опит в необятния свят на кармичната номерология.

"Доста време ми беше необходимо, за да се реша да организирам първия в България задочен курс номерология и астрология в края на 1998 г. Както и тогава, в началото така и днес, 13 години по-късно съм благодарна на хората, които ме подкрепиха и станаха мои ученици, че не се отказах от идеята си. Те ми дариха спокойствието, че съм направила своя верен избор.

Първата книга "Номерология и карма" от курса излиза и с тяхна подкрепа чрез въпросите, които задаваха по време на своето обучение. Благодаря им за вярата в мен, за старанието и отличните резултати.

Не забравяйте, че човек се учи докато е жив. Обогатявайте непрекъснато знанията си. Не се доверявайте на самозаблудата, че вече знаете всичко. Все ще се намери зрънце истина, до което някога, някъде ще се докоснете за първи път. Нима може знанието да е крайно, щом Вселената е безкрайна?

А на всички вас, които сега държите в ръцете си четвъртото допълнено издание на тази книга, продукт на моя тридесет и три годишен опит в необятния свят на кармичната номерология, желая успехи по пътя на вашето духовно израстване. Вдигнете смело взор към новия хоризонт."

 Светлана Тилкова – Алена

Повече информация
ISBN 9789549873672
Цветност черно/бяла
Издател Арос
Корица мека
Брой страници 200
Дата на издаване 2010 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Номерология и карма - книга 1 (Пълен курс номерология и астрология)
Вашият рейтинг