Количка

Някога ще бъде вече беше

От: Иван Тотев и Димитър Стефанов

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
МСГ10
Раздел: Книги, Поезия
14,60 лв.
​24 разказа, в които миналото влияе върху настоящето, бъдещето влияе върху миналото, а настоящето често диктува и двете.
Раздел: Книги, Поезия
Времето невинаги е линия. Понякога тази линия се затваря в кръг. Понякога до нея се движи паралелна линия. Понякога се вие като спирала. А понякога линията се преплита сама, като Мьобиусов лист, без начало и край. Всичко, което е било, някога ще бъде. Всичко, което ще бъде, вече беше.

„Изключение е двама автори да пишат заедно и разказите им толкова органично да се свързват, сякаш са написани от един човек. При ДимВремето невинаги е линия. Понякога тази линия се затваря в кръг. Понякога до нея се движи паралелна линия. Понякога се вие като спирала. А понякога линията се преплита сама, като Мьобиусов лист, без начало и край. Всичко, което е било, някога ще бъде. Всичко, което ще бъде, вече беше.

„Изключение е двама автори да пишат заедно и разказите им толкова органично да се свързват, сякаш са написани от един човек. При Димитър и Иван се е получило и този път. За мен бе истинско интелектуално удоволствие да съм редактор на новата им книга „Някога ще бъде вече беше“. Тук те запазват стегнатата форма на изказа от първата си книга „5 изречения“, но историите се развиват с размах като съдържание и емоция. Това са разкази, които съм сигурен, че дълго няма да можете да забравите.“

–  Георги Бърдаров
Раздел: Книги, Поезия
Повече информация
ISBN 9786199151990
Тегло 0.3000
Цветност черно/бяла
Издател Мусагена
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 176
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Някога ще бъде вече беше
Вашият рейтинг