Количка 0
0,00 лв.

Никога, никога

От: Колийн Хувър, Тарин Фишър

Специална цена 17,01 лв. Редовна цена 18,90 лв.

1,89 лв. 10 %

Да забравиш е страшно.
Но да си спомниш може да е ужасяващо…

Заплетена романтична мистерия, каквато не сте чели досега!
Водовъртеж от емоции и спиращо дъха напрежение!

Да забравиш е страшно.
Но да си спомниш може да е ужасяващо…

Един ден Чарли Уинуд губи всичките си спомени - тя не помни името си, къде живее, на колко години е... Изглежда, че единственият, който може да ѝ помогне да разкрие какво се е случило, е Сайлъс Наш, който също като нея е забравил всичко.

Докато двамата бавно сглобяват парченцата от пъзела на общото им минало, откриват, че са били влюбени един в друг. Но колкото повече неща научават, толкова по-­загадъчно става всичко... 

Авторките на бестселъри Колийн Хувър и Тарин Фишър обединяват сили, за да създадат роман, какъвто не сте чели досега - заплетена романична мистерия, с водовъртеж от емоции и спиращо дъха напрежение.

***

Колийн Хувър публикува първия си роман през 2012 г. От тогава всичките ѝ произведения оглавяват класациите на "Ню Йорк Таймс" и се превръщат в международни бестселъри, преведени на повече от 15 езика.

Три поредни години (2015, 2016 и 2017) книги на Колийн Хувър са избирани от читателите за роман на годината в Goodreads Choice Awards (категория "Романтика").

Тарин Фишър е автор на дванайсет романа, повечето от които са бестселъри на "Ню Йорк Таймс". В момента тя живее в Сиатъл, Вашингтон с децата си, съпруга си и психотично хъски. Тарин обожава да пише за злодеи.

Повече информация
ISBN 9786191574223
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Художник Кремена Петрова
Размери 14x21
Преводач Диана Кутева
Брой страници 328
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Никога, никога
Вашият рейтинг