Количка

Неустоими

От: Адам Алтър

Специална цена 15,26 лв. Редовна цена 17,95 лв.

2,69 лв. 15 %

​Стряскащи факти за високотехнологичното ни ежедневие!
Добре дошли в ерата на поведенческата пристрастеност. Обсебени сме да проверяваме пощата си, вманиачени сме по харесванията в Инстаграм и Фейсбук, непрекъснато гледаме телевизионни сериали и клипове в YouTube. Средно по три часа на ден използваме смартфони. Половината от нас биха предпочели да си счупят крака, но не и телефона. Децата ни прекарват толкова време пред екраните, че се затрудняват да общуват в реалния живот.

В революционната си книга Адам Алтър, професор по психология и маркетинг в Нюйоркския университет, проследява развитието на поведенческата пристрастеност и обяснява защо толкова много от днешните продукти са неустоими. Въпреки че тези „умни“ устройства свързват хората от всички краища по света, притегателната им сила често се оказва пагубна. Компаниите, които създават тези продукти, ги усъвършенстват до степен, при която става почти невъзможно да им устоим.

Алтър обяснява как да се възползваме максимално от тези устройства, като едновременно с това подобрим общуването помежду си, ограничим разходите си и поставим граници между работа и игра. И още по-важно – да намалим вредното влияние от модерните технологии върху здравето и щастието на нашите деца.
Повече информация
ISBN 9789542617808
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 336
Дата на издаване 1970 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Неустоими
Вашият рейтинг