Количка 0
0,00 лв.

Настолна игра Mysterium

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ТТ86783
84,90 лв.
В Mysterium един от играчите се превъплъщава в ролята на призрак, който не може да говори, а единствено да споделя своите видения с всички останали участници, изпълняващи ролята на медиуми...
​В Mysterium един от играчите се превъплъщава в ролята на призрак, който не може да говори, а единствено да споделя своите видения с всички останали участници, изпълняващи ролята на медиуми. Медиумите се стремят да декриптират изображения и да помогнат на духа да си спомни за начина, по който той е бил убит - кой е сторил ужасното престъпление, къде се е случило и каква е била причината за смъртта му. Колкото повече си сътрудничат медиумите в декриптирането и колкото по точни са техните приложения, толкова по-бързо и лесно ще успеят да разобличат виновника за престъплението.На всеки кръгъл час (което се равнява на един ход), призракът разкрива една или повече карти, всяка от които има мътни и неясни изображения, като в сън, от които медиумите първо трябва да определят заподозрян. След като призракът раздаде на всеки от медиумите карти се стартира 2-минутен пясъчен таймер. След като един медиум постави своите токени върху даден заподозрян, той може да сложи и ясновидски такива за предположенията на другите играчи, като по този начин може да се демонстрира съгласие или съответно несъгласие с решението на определен участник.

След като таймерът приключи с отброяването, призракът разкрива пред всеки от медиумите дали предположенията им са били правилни. Тези, които са предположили правилно преминават към следващата фаза, в която трябва да бъде разкрито местопрестъплението, а след това и използваното оръжие. Ако един или повече медиуми не успеят да индентифицират правилния заподозрян, локация и оръжия преди изтичането на седмия час, призракът изчезва завинаги и играта приключва, оставайки мистерия неразгадана.
Повече информация
ISBN 3558380049388
Тегло 1.500000
Производител Тейбълтоп
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Настолна игра Mysterium
Вашият рейтинг