Количка 0
0,00 лв.

Настолна игра Дюнер Коте Торта Дар Пица - парти

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
BS52256
19,90 лв.

Дюнер Коте Торта Дар Пица е една от най-забавните и динамични парти игри, на които може да попаднете. Тя е изключително популярна в над 18 държави, и освен това е подходяща както за малки, така и за големи. Името ѝ далеч не е случайно. Първата стъпка от правилата е именно да запомните поредността на тези думи, след което не ви остава нищо друго, освен да тествате рефлексите и бързината си!

Запомнете тези 5 щури думи, ще ги повтаряте постоянно! Щом обърнете карта, която съвпада с току-що казаната дума, веднага плеснете с ръка общия куп в средата, тъй като последният прибира всичко. Целта е първи да се отървете от картите си. Но не е толкова просто, колкото звучи. Освен бързи, трябва да бъдете и наблюдателни. И най-малката грешка ще ви коства наказание от допълнителни карти. Ако някой плесне в грешен момент или се опита, но си дръпне ръката (поколебае се), то той губи рунда и взима всички карти.

По време на игра трябва да поддържате постоянно бързо темпо. Ако го нарушите, като например забравите какво да кажете или пък, че вие сте на ход, губите рунда и взимате картите от общия куп.

Всички играчи трябва да държат картите си с лицето надолу. Ако някой погледне карта преди да я обърне пред останалите играчи, той губи рунда и взима всички карти от общия куп.

Когато се разкрие специална карта (маймуна, еднорог, нинджа), всички веднага трябва да изпълнят съответното действие и да плеснат с ръка общия куп. Ако някой сбърка какво да направи или плесне последен, взима всички карти.

Играта приключва, когато играч без карти в тестето си първи плесне с ръка общия куп при съвпадение или специална карта. Този играч е победител!

Повече информация
ISBN 3800234912714
Тегло 0.350000
Производител Black Sea
Цветност цветна
Размери 12x4x8
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Настолна игра Дюнер Коте Торта Дар Пица - парти
Вашият рейтинг