Количка 0
0,00 лв.

Нарисувай

От: Емил Конрад

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
РБН419
14,90 лв.
​Времето минава неусетно, докато рисуваш и е добър начин да се откъснеш от реалността. „Нарисувай“ съдържа голям избор от илюстрации за оцветяване, които ще ти дадат възможност да се потопиш в света на спокойствието и креативността.
Емил Конрад е ютубър и автор с над 450 хиляди YouTube абонати. Първото си видео публикува, когато е едва на 15 години, след което чак на 21 години започва да създава видеа на български език и става неизменна част от българското онлайн пространство. В своя канал завладява вниманието на последователите си със забавни видеа, свързани с актуални теми, които пречупва през своя собствен поглед. Ролята му на приятел и човек, заедно с когото можеш да се променяш, споделяш интереси и развиваш, го прави любимо лице на последователите му. С повече от 10 години опит в създаването на видеа, Емил има 5 издадени книги зад гърба си, както и няколко национални турнета.

„Винаги съм харесвал рисуването, като изключим момента, в който имах по 16 часа рисуване всеки ден в продължение на 8 години. Но признавам, че то ми е помагало в моменти, когато съм се чувствал зле. Надявам се тази книга за оцветяване да има същия ефект при теб. Времето минава неусетно, докато рисуваш, слушаш музика, а и е добър начин да се откъснеш от реалността. Именно затова исках да направя своя книга, която да предложи голям избор от илюстрации за оцветяване и да ти даде възможност да се потопиш в света на спокойствието и креативността.

Книгата ще изглежда различно при всеки, който я оцвети, защото всеки има собствено виждане и усет към цветовете. Нямам търпение да ми изпратиш своите интерпретации, които създаваш. Не се ограничавай в средствата за рисуване – моливи, бои, маркери, креда, пастели. Може да направиш каквото поискаш. Вземи тази книга и я направи своя. НАРИСУВАЙ собствената си реалност. Надявам се да се почувстваш толкова добре, колкото и аз, докато създавахме илюстрациите за нея.“
Повече информация
ISBN 9786192460419
Тегло 0.600000
Цветност черно/бяла
Издател Робертино
Корица мека
Размери 21х29
Брой страници 64
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Нарисувай
Вашият рейтинг