Количка 0
0,00 лв.

Наръчник по величие

От: Робин Шарма

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
УЕКСРШ6
12,00 лв.

Открийте кои са личните практики на най-преуспелите хора, научете как да издигнете организацията си до величие.

Робин Шарма е известен в целия свят като автор на "Монахът, който продаде своето ферари"- серията вдъхновяващи романи, чиито герой Джулиан Мантъл, адвокат със звездна репутация, се отказва,от всичко, за да търси най-добрия за себе си живот. Тези книги вдъхновяват бизнесмени, родители и хора от всички поприща да променят съдбата си и да реализират максимално потенциала си.

Открийте кои са личните практики на най-преуспелите хора, научете как да издигнете организацията си до величие, как да използвате конкретни стратегии за превръщане на неуспехите във възможности, как да привлечете истинско богатство и щастие в личния си живот, как да се радвате на здраве и "експлозия от енергия", как да постигнете равновесие и да живеете с повече радост.

Всеки от нас е призван за величие. Можем да променим света около нас, стига да пожелаем. "Наръчник по величие" е онова могъщо средство, което ще ви вдъхнови да се издигнете на световна класа в личния и професионалния си живот. Написана със страст, подтикваща към размисъл и изпълнена с блестящи идеи, това е една от онези редки книги, които ще освободят скритите ви възможности и ще пробудят най-добрите ви качества.

Повече информация
ISBN 9789548208550
Цветност черно/бяла
Издател Екслибрис
Корица мека
Брой страници 250
Дата на издаване 2007 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Наръчник по величие
Вашият рейтинг