Количка 0
0,00 лв.

Най-тъмната вечер

От: Ан Клийвс

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЛБР056
17,90 лв.
​​В първата снежна вечер на зимата инспектор Вира Станхоуп се прибира от работа. Макар пътят да е познат, тя подминава завоя и осъзнава, че се е изгубила. На шосето забелязва автомобил с отворена врата, без шофьор, но с дете, сложено на детско столче. Заедно с него Вира отива в най-близкото имение, в което навремето е израсъл баща ѝ и в което сега има шумно празненство с музика, смях и коледна украса. 

А отвън на снега лежи мъртва жена. Вира ще открие не само убиеца, но и дълбоко погребани семейни тайни, за които всички предпочитат да мълчат.

​В първата снежна вечер на зимата инспектор Вира Станхоуп тръгва да се прибира. Макар пътят да е познат, тя подминава завоя и скоро вижда, че се е изгубила и не може да се ориентира. На шосето пред нея е спрял автомобил, вратата му е отворена, но шофьора го няма, вътре има само детско столче и привързано към него невръстно дете. Заедно с него Вира отива в най-близкото имение с величествена, макар и позанемарена къща, в която навремето е израсъл баща ѝ и в която сега има шумно празненство с музика, смях и коледна украса.

А отвън на снега лежи мъртва жена. На Вира ѝ предстои да открие не само убиеца, но и дълбоко погребани семейни тайни, за които всички предпочитат да мълчат.

***

Ан Клийвс (р. 1954) е призната майсторка на британския детектив и влага в творбите си най-доброто от великите си предшественици Агата Кристи, Артър Конан Дойл и Гилбърт Честъртън.

Романите ѝ са преведени на 20 езика, често са награждавани с престижни отличия и веднага след излизането си попадат в класациите с бестселърите на „Ню Йорк Таймс“, повечето са екранизирани и се радват на огромна популярност във Великобритания, Германия и Скандинавия.
Повече информация
ISBN 9786197670059
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Лабиринт
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 316
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Най-тъмната вечер
Вашият рейтинг