Количка 0
0,00 лв.

Най-желаното дете ме докарва да лудост

От: Даниеле Граф, Катя Зайде

Да си родител на малко дете не е лесна работа. Как да отговаряш на желанията му и да не изпълняваш капризите му? Какво да правиш, когато се буди нощем с писък?  А когато отказва да се облече? А когато се тръшка по земята или ви хапе или бяга от вас на улицата? Когато сякаш нарочно прави всичко възможно да ви вгорчи живота? Как да запазите самообладание, как да овладявате гнева си и да научите и детето си да овладява своя? Как изобщо да се справяме с малките чудовища, които толкова обичаме? На тези въпроси и на много други отговарят Даниеле Граф и Катя Зайде с хумор и самоирония. Не дават рецепти, само ценни съвети и главно – обяснения. Защото когато разбира причините за детското поведение, когато предвижда реакциите на детето си, родителят в крайна сметка намира необходимия баланс в отношенията си с него.

Да си родител на малко дете не е лесна работа. Как да отговаряш на желанията му и да не изпълняваш капризите му? Какво да правиш, когато се буди нощем с писък? 

А когато отказва да се облече? А когато се тръшка по земята или ви хапе или бяга от вас на улицата? Когато сякаш нарочно прави всичко възможно да ви вгорчи живота? 

Как да запазите самообладание, как да овладявате гнева си и да научите и детето си да овладява своя? Как изобщо да се справяме с малките чудовища, които толкова обичаме? 

На тези въпроси и на много други отговарят Даниеле Граф и Катя Зайде с хумор и самоирония. Не дават рецепти, само ценни съвети и главно – обяснения. 

Защото когато разбира причините за детското поведение, когато предвижда реакциите на детето си, родителят в крайна сметка намира необходимия баланс в отношенията си с него.

***

Даниеле Граф е бакалавър по бизнес администрация, работи в управлението на берлинска фирма и в свободното си време поглъща всичко написано за отглеждането на деца. Самата тя има две.

Даниеле Граф и Катя Зайде се запознават в интернет, харесват се и започват да издават съвместен блог, който добива огромна популярност. Това ги насърчава да напишат книгата "Най-желаното дете на всички времена ме докарва да лудост".

Повече информация
ISBN 9786190212584
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Колибри
Корица мека
Художник Стефан Касъров
Размери 13x20
Преводач Жанина Драгостинова
Брой страници 280
Дата на издаване 2023 г.
Език английски
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Най-желаното дете ме докарва да лудост
Вашият рейтинг