Количка
Вход

Музиката на сърцето

От: Ейми Хармън

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ИБСХР48
13,90 лв.

"Музиката на сърцето" е романтична история за шанса да откриеш сродната си душа, за порастването и силата да продължиш напред.Дълго след като сте го прочели, този завладяващ роман ще стопля сърцето ви.

Романтична история за шанса да откриеш сродната си душа, за порастването и силата да продължиш напред.Дълго след като сте го прочели, този завладяващ роман ще стопля сърцето ви.

Джоузи Дженсън е срамежливо тринайсет­годиш­но момиче, принудено от живота да порасне по-бързо. Тя намира утеха и призвание в класичес­ката музика, която ѝ разкрива един по-богат и необятен свят от малкото градче, в което живее. 

Самюъл Йейтс е осемнайсетгодишно момче, последна година в гимназията, наполовина индианец от племето навахо. Изпълнен с гняв към света, той се опитва да намери своя път в живота. 

Един ден Джоузи и Самюъл се озовават седнали един до друг в училищния автобус. Това поставя началото на необикновеното им приятелство. Джоузи разкрива пред Самюъл красотата на музиката, приятелството и вълнуващия свят на книгите, а в негово лице тя намира сродна душа. Разликата в годините им възпира Самюъл да разкрие пред Джоузи истинските си чувства към нея и след завършването на гимназията той напуска заспалото малко градче в търсене на по-добро бъдеще.

Минават години и Самюъл се завръща в родния си град. Там той отново среща Джоузи, но този път тя е тази, която има нужда от утеха и подкрепа. Сега ролите са разменени и Самюъл дава уроци на младата жена за живота и любовта и ѝ помага да превъзмогне миналото и да продължи напред.

Повече информация
ISBN 9786191573257
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Брой страници 284
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Музиката на сърцето
Вашият рейтинг