Количка
Вход

Можем да сме здрави

От: д-р Майкъл Грегър, Джийн Стоун

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ЕУКЗ05
25,00 лв.

Открийте храните, за които научно е доказано, че предотвратяват и лекуват болести

"Нов поглед към храненето и здравето. Майкъл Грегър показва на хората как да спасят собствения си живот."

Рип Еселстин, автор на „Диетата Енджин 2”
 
 

"Д-р Майкъл Грегър претърсва световната научна литература, посветена на храненето, за най-интересните, революционни и приложими на практика научни изследвания. Работата му в NutritionFacts.org и „Можем да сме здрави” отразява най-новото в науката за храненето и здравето, за да покаже как да лекуваме и предотвратяваме заболявания."

Д-р Джоуел Фърмън, автор на „Да се храним, за да живеем”,

„Защитете детето си от болести“ и „Краят на диетите“
 

"Най-сетне един лекар е събрал всички най-нови научни изследвания, посветени на темата как да се преборим с болестите и да удължим живота си. „Можем да сме здрави” показва как правилното хранене предотвратява заболявания и преобразява гените ни, за да можем да живеем по-здравословно и по-дълго. Стимулиращ, революционен, преобразяващ труд."

Кати Фрестън, автор на „Квантовият уелнес”

 


"В съвремието ни, когато всичко е комерсиализирано до такава степен, че и опазването на нашето здраве бива подложено на агресивен маркетинг, един човек се осмелява да изкара на бял свят огромното количество натрупани знания, базирани на десетилетия проучвания, баз да има за цел да ни продаде нищо тайно и чудотворно, т.е. поредната илюзия. Просто фактите такива, каквито са!"

Д-р Людмила Емилова, ръководител на медицински център 

***

Д-р Майкъл Грегър е лекар, автор и ползващ се с международно признание лектор по въпросите на храненето, безопасността на храните и общественото здравеопазване. Той поддържа популярния уеб сайт NutritionFacts.org, създаден с нестопанска цел и насочен към широката общественост, който ежедневно осигурява безплатно видео клипове и публикува статии, свързани с най-новото в областта на изследванията, посветени на храненето. Освен това, д-р Грегър с гордост заема длъжността директор по обществено здравеопазване и животновъдство в Хуманното общество на Съединените щати.

Джийн Стоун е написал множество книги за храненето, основано на растителни продукти, сред които „Вилица или скалпел”, свързана с едноименния документален филм и сайт, оглавила класацията за най-продавани книги на „Ню Йорк Таймс”.

Повече информация
ISBN 9786197080155
Цветност черно/бяла
Издател Еуниката
Корица мека
Брой страници 426
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Можем да сме здрави
Вашият рейтинг