Количка 0
0,00 лв.

Монолози. Сборник с изповеди

От: Мария Касимова-Моасе

Монолози е сборник с изповеди. Разкази, споделени от различни човеци - тийнейджъри, самотници, хора, изпаднали от обществения поглед и станали прозрачни за другите. Диалози, които водим сами със себе си. В тази самотна форма на себеизразяване авторът е само точен проводник. Той слуша, чува и предава. Прилежно отразява и държи фантазията си подчинена на чуждото признание. Монолозите не търпят авторово флиртуване - усетят ли го, споделящите престават да са искрени. Тази книга е родена с идеята да бъде сцена. Трибуна за онези, които толкова малко слушаме, а толкова много имат да ни казват.

Монолози е сборник с изповеди. Разкази, споделени от различни човеци - тийнейджъри, самотници, хора, изпаднали от обществения поглед и станали прозрачни за другите. Диалози, които водим сами със себе си.

В тази самотна форма на себеизразяване авторът е само точен проводник. Той слуша, чува и предава. Прилежно отразява и държи фантазията си подчинена на чуждото признание. Монолозите не търпят авторово флиртуване - усетят ли го, споделящите престават да са искрени. Тази книга е родена с идеята да бъде сцена. Трибуна за онези, които толкова малко слушаме, а толкова много имат да ни казват.

***

Мария Касимова-Моасе завършва българска филология в Софийския университет Св. Климент Охридски. Кариерата ѝ на журналист започва във в. Стандарт, където пише за театър, кино и музика. Била е сътрудник на всекидневниците 24 часа, Сега, Демокрация. Заемала е отговорни редакторски позиции в лайфстайл списанията Едно, ELLE, в Капитал Light и е един от основателите на сп. НЕЯR.

Повече информация
ISBN 9786190210764
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Колибри
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 136
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Монолози. Сборник с изповеди
Вашият рейтинг