Количка 0
0,00 лв.

Момичетата от Пърл Харбър

От: Сорая М. Лейн

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЛИКР568
20,00 лв.

Какво се случва, когато раят стане ад?

Голямата мечта на Ейприл е напът да се сбъдне. Младата и амбициозна жена става медицинска сестра на Хаваите, следвана неотлъчно от сестра си Грейс и приятелката им от детството Попи.

Ослепително слънце, вълни, които неусетно притихват в прегръдката на залива, флиртове и смях с войниците от военноморската база Пърл Харбър… Момичетата сякаш са в рая, а много скоро към триото им се присъединява и самоуверената Ева.

Но на другия край на света се води война, която не оставя никого безучастен. Рано сутринта на 7 декември 1941-ва адът се стоварва над райското кътче с рев на японски самолети. Смъртоносното нападение взема стотици жертви и оставя само пепел и скръб. Загива и едно от момичетата в „сестринската четворка“, а останалите – оцелели на косъм – трябва да подредят наново опустошените си съдби.

Вълнуващ и драматичен, романът „Момичетата от Пърл Харбър“ ни изправя пред немислимите изпитания, сполетели хиляди в реалния живот през Втората световна война. Ще успеят ли героите на Сорая М. Лейн да ги преодолеят, за да спечелят любовта?

 

Повече информация
ISBN 9786192650568
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Кръг
Корица мека
Размери 14.5х21.5
Брой страници 368
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Момичетата от Пърл Харбър
Вашият рейтинг