Количка

Момчето, къртицата, лисицата и конят

От: Чарли Макеси

​Това е приказка за приятелството между любопитно момче, лакома и жизнена къртица, предпазлива лисица, която е преживяла много трудности, и мъдър, нежен кон.


Това е приказка за приятелството между любопитно момче, лакома и жизнена къртица, предпазлива лисица, която е преживяла много трудности, и мъдър, нежен кон.

Четиримата изследват големия свят.
Задават въпроси.
Минават през бури.
И се научават да обичат.

Тази ода на невинността и добротата съдържа житейски уроци за любовта и израстването, които са докоснали сърцата на малки и големи читатели по цял свят.

***

За първи път на български език излиза книгата "Момчето, къртицата, лисицата и конят" на Чарли Макеси, отличена с една от най-важните литературни награди във Великобритания "Waterstones".

Тази красива история, разказана с текст, рисунки и фина калиграфия от Чарли Макеси ни среща с четирима невероятни приятели. В техния характер се оглежда пъстрата палитра от черти, които можем да разпознаем във всеки от нас - те са любопитни, искрени, егоистични, самотни, наранени, обичащи и мъдри...

Разговорите на момчето, къртицата, лисицата и конят са били споделяни хиляди пъти онлайн, пресъздавани в училищни часове по изкуство, окачени на стените на болницата и дори превърнати в татуировки.

Повече информация
ISBN 9789542835103
Тегло 0.3500
Цветност цветна
Издател Сиела
Корица твърда
Размери 17х22
Брой страници 128
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Момчето, къртицата, лисицата и конят
Вашият рейтинг