Количка 0
0,00 лв.

Моята кухня. Гурме бебе

От: Силвена Роу

​Повече от 130 неустоими рецепти.

В "Гурме бебе" шеф Роу ще сподели с вас от рецепти за неустоими първи бебешки пюрета до бейби Бьоф Строганов, както и кулинарни съвети и трикове, които ще ви помогнат да събудите вкусовите рецептори на вашето бебе и да насърчите здравословните хранителни навици за цял живот.
​Повече от 130 неустоими рецепти.

Научете децата ви да ценят и да се наслаждават на новите вкусове, съставки и текстури, още при първата лъжица. В "Гурме бебе" шеф Роу ще сподели с вас от рецепти за неустоими първи бебешки пюрета до бейби Бьоф Строганов, както и кулинарни съвети и трикове, които ще ви помогнат да събудите вкусовите рецептори на вашето бебе и да насърчите здравословните хранителни навици за цял живот.

Кажете сбогом на ежедневното приготвяне на множество различни ястия - суетенето около специалните малки порции за вашето бебе, около по-обикновените ястия за придирчивите по-големи братя и сестри и нещо различно за вас възрастните.

С този нов подход за въвеждане на твърда храна в менюто на вашето бебе, вие ще приготвите едно ястие и ще се храните заедно като семейство, където бебето ви ще изгради здравословни хранителни навици от вашия личен пример. Всяка една рецепта се приготвя бързо и лесно и ви гарантира наслада за сетивата.

Приготвяйки питателни и домашно приготвени ястия, постепенно въвеждайки естествени съставки и подправки и предавайки удоволствието от храненето, вие ще поставите основите в отглеждането на човек, който ще бъде приключенски настроен за нови вкусове през целия си живот!

Съдържание:

- Предговор
- Захранване
- Храни, подходящи за захранване
- Правилното хранене
- Хранене с пръстчета
- Храни, които могат да предизвикат алергична реакция
- Непрепоръчителни храни
- Желязодефицитна анемия
- Мерки за безопасност
- Злоядите деца
- Съдове за готвене и съхранение
- Първи твърди храни
- Закуски и снаксове
- Основни ястия
- Смутита и суперсила
- Десерти.

Рецептите в книгата са подходящи за бебета на възраст от 6 месеца.
Повече информация
ISBN 9786197430592
Тегло 0.550000
Цветност цветна
Издател A T Publishing
Корица твърда
Размери 17х22
Брой страници 264
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Моята кухня. Гурме бебе
Вашият рейтинг