Количка 0
0,00 лв.

Мнимата съпруга - книга 2 (Роуксби)

От: Джулия Куин

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ИБС230
17,90 лв.

Когато брат ѝ Томас е ранен на бойното поле в Америка, осиротялата Сесилия Харкорт е изправена пред две непоносими възможности: да отиде да живее при леля си, която е стара мома, или да се омъжи за подлия си братовчед. 

Докато ти спеше...

Когато брат ѝ Томас е ранен на бойното поле в Америка, осиротялата Сесилия Харкорт е изправена пред две непоносими възможности: да отиде да живее при леля си, която е стара мома, или да се омъжи за подлия си братовчед. Вместо това тя избира трети вариант и прекосява Атлантическия океан.

Решена е да намери брат си и да се грижи за него, докато оздравее. Но след седмица на безрезултатно търсене Сесилия случайно се натъква на най-добрия приятел на брат ѝ, красивия офицер Едуард Роуксби, който е в безсъзнание и се нуждае от нейните грижи. Тогава младата дама се заклева да спаси живота му, дори и това да означава да изрече малка лъжа… 

Казах на всички, че съм твоя съпруга.

Когато идва в съзнание, Едуард е объркан. Ударът по главата е изтрил от паметта му последните няколко месеца от живота му, но все пак щеше да си спомня, че е женен, нали? Той знае коя е Сесилия Харкорт, макар и никога да не я е срещал. Но след като всички я наричат негова съп­руга, той решава, че това трябва да е истина.

Само ако беше вярно...

Заради лъжата си Сесилия рискува репутацията и бъдещето си и се страхува от мига, в който истината ще излезе наяве. Но може би Едуард също има някои изненади за новата госпожа Роуксби…

***

Джулия Куин е трикратна носителка на престижната наг­рада "Рита", присъждана от Romance Writers of America. Преведени на над трийсет езика, нейните книги редовно оглавяват класациите на "Ню Йорк Таймс". Отличителните им черти са неповторимият хумор и забавните диалози.

Повече информация
ISBN 9786191574230
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Художник Лий Ависън
Размери 13х20
Преводач Диана Кутева
Брой страници 352
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мнимата съпруга - книга 2 (Роуксби)
Вашият рейтинг