Количка

Миракъл Крийк

От: Анджи Ким

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ОРН116
19,90 лв.„Миракъл Крийк“ е роман за семейството, любовта, лъжата, изкуплението. Изкусно написан съвременен роман, който е еманация на словосъчетанието „интересна и стойностна книга“, изненадващ със сюжет, развръзка, литературен стил и емоционалност.

Изкусно написан съвременен роман, който е еманация на словосъчетанието „интересна и стойностна книга“, изненадващ със сюжет, развръзка, литературен стил и емоционалност.

Семейство корейски емигранти живеят в САЩ и са изградили в непосредствена близост до дома си камера за терапия с хипербарна оксигенация, с помощта на която се предполага, че се лекуват и третират редица заболявания. Основната част от пациентите на корейското семейство са аутистични деца, но в групата има и други хора. Всички те се познават и са изградили някакъв тип взаимоотношения. Един ден обаче се случва взрив. Взрив, който отнема човешки животи и който е причинен нарочно.

Романът представлява съдебния процес срещу предполагаемия извършител. Всичко е представено под формата на разкази на свидетелите. Някои от тях лъжат. Други просто прикриват нещо. Трети са невинни. Но нишка по нишка случката се разплита и се оказва много повече от престъпление.

„Миракъл Крийк“ е роман за семейството, любовта, лъжата, изкуплението. Но е най-вече история за животи, толкова крехки, че няма как да не се пречупят.
Повече информация
ISBN 9786191711116
Цветност черно/бяла
Корица мека
Размери 13х20
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Миракъл Крийк
Вашият рейтинг