Количка 0
0,00 лв.

Minecraft: Епични изобретения. Градежи, разпалващи въображението!

От: Mojang

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕГИМКД03
29,90 лв.

Запален изобретател ли си? А търсиш ли вдъхновение за следващата си епична постройка? Не търси повече тогава!

Разгледай забележителните конструкции на дванадесет легендарни строители, които са готови да ти покажат своите най-впечатляващи творения, включващи междугалактическа станция, убежище за животни, фабрика за чудовища, воден път, както и още много. Научи техните най-добри трикове за създаване на феноменални постройки и следвай експертните им съвети за изграждането на изумителни здания и предизвикателни приспособления от червен камък. Изпълнена с обогатяващи въображението конструкции и уникални характеристики, книгата "Minecraft: Епични изобретения. Градежи, разпалващи въображението!' ще запали искрата както на млади, така и на възрастни почитатели на Minecraft.

Запален изобретател ли си? 

А търсиш ли вдъхновение за следващата си епична постройка? Не търси повече тогава!

Разгледай забележителните конструкции на дванадесет легендарни строители, които са готови да ти покажат своите най-впечатляващи творения, включващи междугалактическа станция, убежище за животни, фабрика за чудовища, воден път, както и още много. Научи техните най-добри трикове за създаване на феноменални постройки и следвай експертните им съвети за изграждането на изумителни здания и предизвикателни приспособления от червен камък.

Изпълнена с обогатяващи въображението конструкции и уникални характеристики, книгата "Minecraft: Епични изобретения. Градежи, разпалващи въображението!' ще запали искрата както на млади, така и на възрастни почитатели на Minecraft.

Повече информация
ISBN 9789542729181
Тегло 0.350000
Цветност цветна
Издател Егмонт
Корица твърда
Размери 25х30
Преводач Иванка Ангелова
Брой страници 94
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Minecraft: Епични изобретения. Градежи, разпалващи въображението!
Вашият рейтинг