Количка 0
0,00 лв.

Методът "Сакума" в 5 минути на ден

От: Кеничи Сакума

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ККЗ249
20,00 лв.

Тайната на японските топмодели за идеална фигура

"Сега съм "оформител на тела" за модели, знаменитости и представителки на Япония в три топ конкурса за красота: мис Свят, мис Интернешънъл и мис Вселена. Вие също можете да имате тяло с идеално балансирани пропорции като тях, като просто правите упражнения по пет минути дневно."
- Кеничи Сакума

Какъв е този удивителен режим, който японските модели желаят да остане в тайна?

"Преди година, след като беше само за две седмици на режима за идеална фигура, моя клиентка модел се освободи от тлъстините в долната част на корема си и в ръцете между лактите и раменете, нещо, което преди това не й се бе удавало да постигне. В резултат на това тя спечели „голямата награда“ от топ конкурсите за красота и подхвана кариера като модел на прочути марки. При друг случай баскетболистка дойде при мен за съвет как да стане модел. Тялото ? бе оформено от спорта и беше съвършено различно от тяло на модел. Въпреки това тя свали 10 килограма и осъществи своята мечта.

Но, разбира се, това не е режим, ориентиран единствено към модели и спортисти. Помагам на над 4000 жени годишно. Общо повече от 30 000 жени са постигнали идеалното за тях тяло за извънредно кратко време.

Благодарение на опита си мога мигновено да "сканирам" тялото на всеки клиент и да преценя какво трябва да направи, за да постигне силно подобрено тяло.

Сега съм "оформител на тела" за модели, знаменитости и представителки на Япония в три топ конкурса за красота: мис Свят, мис Интернешънъл и мис Вселена. Вие също можете да имате тяло с идеално балансирани пропорции като тях, като просто правите упражнения по пет минути дневно."
- Кеничи Сакума

Повече информация
ISBN 9786190212249
Тегло 0.350000
Цветност цветна
Издател Колибри
Корица мека
Художник Стефан Касъров
Размери 14х21
Преводач Надя Баева
Брой страници 104 + цветни изображения и графики
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Методът "Сакума" в 5 минути на ден
Вашият рейтинг