Количка 0
0,00 лв.

Методът на глюкозната богиня

От: Джеси Инчауспе

Четириседмична програма, за да си възвърнете енергията и да се чувствате невероятно!

"Методът на глюкозната богиня" е четириседмична подробна и конкретна програма за здравословен и щастлив живот, по време на която не трябва да броите калориите, а да ядете колкото и каквато храна обичате.

Четириседмична програма, за да си възвърнете енергията и да се чувствате невероятно!

"Методът на глюкозната богиня" Джеси пише по настояване на свои читатели: Защото на много от вас им се искаше повече от това, което предлагаше първата ми книга. Книгата представлява четириседмична подробна и конкретна програма за здравословен и щастлив живот, включваща 100 рецепти, които ще ви позволят да стабилизирате кръвната си захар, да възвърнете енергията си, да се разделите завинаги с "вълчия глад", да изчистите кожата си, да забавите процеса на стареенето и да спите по-добре от всякога. И най-хубавото от всичко: да престанете да броите калориите и да ядете колкото и каквато храна обичате.

***

Джеси Инчауспе е родена във Франция през 1992 г., завършва математика в лондонския "Кингс колидж" и биохимия в университета "Джорджтаун" във Вашингтон, живее в Париж и Ню Йорк. На 19-годишна възраст тежък инцидент, от който едва оцелява, пробужда интереса ѝ към медицината и по-специално към науката за храненето.

През 2019 г. създава в Инстаграм акаунта Богинята на глюкозата – @glucosegoddess, в който пише и обменя информация с десетки хиляди свои последователи за ролята на глюкозата за човешкото физическо и психическо здраве.

Книгата ѝ "Глюкозната революция" излиза през април 2022 г., веднага става бестселър във Франция, САЩ, Англия, Австралия, Испания и Германия, а за по-малко от година е преведена на повече от 30 езика.

 

Повече информация
ISBN 9786190213512
Тегло 0.350000
Цветност цветна
Издател Колибри
Корица мека
Художник Стефан Касъров
Размери 17x24
Преводач Константин Цанков
Брой страници 296
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Методът на глюкозната богиня
Вашият рейтинг