Количка 0
0,00 лв.

Мексиканска готика

От: Силвия Морено-Гарсия

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЛБРХР863
17,90 лв.
​За всички, които обичат Лъвкрафт, сестрите Бронте и Дафни дю Морие


Най-добра книга за 2020 г. на Гудрийдс
Откъсната от света величествена къща високо в планината. Обеднял млад аристократ с убийствен неустоим чар. Храбро момиче, решило да разбули тайните, които преследват обитателите на къщата вече поколения наред и застрашават да погубят и тях, и него.

Ноеми е харесвана от всички млада жена, която тъкмо се е включила в светския живот на мексиканската столица, радва се на вниманието на мъжете и мечтае да следва антропология. Но когато получава от братовчедка си Каталина, която се е омъжила наскоро, писмо със странното твърдение, че съпругът ѝ се опитва да я отрови, Ноеми не се колебае и се отправя към дома ѝ в дълбоката провинция на Мексико, където се сблъсква с мрачното минало на новото ѝ семейство, англичани, притежавали навремето рудници за сребро, несметни богатства и влияние. 

Ще устои ли Ноеми на магнетичното обаяние на младия господар, на домогванията на грохналия му баща, на притегателната сила на самата къща, която нахлува в сънищата ѝ с видения за кръв, насилие и обреченост и която, както много скоро ще се разбере, младата жена няма сили дори да напусне?

Сякаш някаква свръхестествена сила ни кара да разлистваме страниците на тази толкова увлекателна книга за любов, магия и власт, която ни държи до края в напрежение и ни потапя в атмосферата на петдесетте години на миналия век.

Романът е избран за най-добра книга на 2020 г. в категория „Ужаси“ от читателите на най-големия сайт за литература в света „Гудрийдс“ с близо 90 милиона членове.
Повече информация
ISBN 9786197055863
Тегло 0.600000
Цветност черно/бяла
Издател Лабиринт
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 277
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мексиканска готика
Вашият рейтинг