Количка 0
0,00 лв.

Математика за 1. клас. Помагало за избираемите учебни часове (Просвета)

От: Юлияна Гарчева, Ангелина Манова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ППП10174
Раздел: 1-ви клас
8,90 лв.

Помагалото е изцяло съобразено с новата учебна програма по математика за 1.клас

Раздел: 1-ви клас

Първокласниците трябва да научат какво е килограм, сантиметър и час и това ще стане лесно със занимателните задачи в новото помагало за избираемите учебни часове по математика. С него малките ученици ще надградят знанията си за числата от 0 до 20 и на десетиците до 100, ще усъвършенстват уменията си за събиране и изваждане с тях, ще задълбочат представите си за изучаваните геометрични фигури и ще овладеят умения за чертането им в квадратна мрежа, ще развият математическото си мислене и умения за решаване на проблеми.

В помагалото са разработени 32 теми, покриващи изцяло новото учебно съдържание по математика в 1. клас. Задачите във всяка тема са диференцирани в 4 нива, което позволява постепенно увеличаване на степента на сложност. Включените задачи са представени по различни и интересни начини и предполагат оцветяване, дорисуване или прерисуване, попълване, свързване, класифициране на предмети по определени признаци, откриване на закономерности, продължаване на редици, ориентиране в пространството и др.

Помагалото за избираемите учебни часове по математика допълва учебния комплект по математика за 1. клас и е ценен помощник в работата на всеки учител.

Раздел: 1-ви клас
Повече информация
ISBN 9789540132839
Цветност черно/бяла
Издател Просвета
Корица мека
Брой страници 68
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Математика за 1. клас. Помагало за избираемите учебни часове (Просвета)
Вашият рейтинг