Количка
Вход

Математика с Мат и Ема за 1. клас. Помагало за избираемите учебни часове (Просвета Плюс)

От: Владимира Ангелова, Жана Колева

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ППП10170131
Раздел: 1-ви клас
8,90 лв.

Помагалото прави дейността на ученика мотивирана и забавна, а на учителя предоставя надежден инструмент за разнообразна и ефективна работа.

Раздел: 1-ви клас

Забавните герои Мат и Ема повеждат първокласниците към „Голямото приключение” в света на числата в това помагало на „Просвета плюс”, предназначено за избираемите учебни часове. То включва 32 теми, като всяка от тях е разположена на 2 страници и съдържа задачи, разпределени в 3 нива на сложност:

 - за затвърдяване на знанията и уменията;

 - за прилагане на знанията и уменията в практиката;

 - за усъвършенстване и развитие на логическото мислене, наблюдателността и творческото въображение.

Заедно с Мат и Ема първокласниците неусетно ще станат по-уверени в събирането и изваждането на числата до 20 и на десетиците до 100, лесно ще разпознават и чертаят геометрични фигури в квадратна мрежа, ще боравят умело с мерните единици килограм, сантиметър и час. Задачите и упражненията насърчават изследователските умения на учениците, активизират мисловната им дейност и им дават възможност да развият критическо мислене и да проявят творчество. Те предвиждат разнообразни дейности като ориентиране в пространството, попълване, свързване, дорисуване, оцветяване, откриване и поправяне на грешки, извличане и осмисляне на информация, представена по различни начини – чрез текст, таблици, схеми.

Помагалото за избираемите учебни часове прави дейността на ученика мотивирана и забавна, а на учителя предоставя надежден инструмент за разнообразна и ефективна работа.

Раздел: 1-ви клас
Повече информация
ISBN 9786192221492
Цветност черно/бяла
Издател Просвета Плюс
Корица мека
Брой страници 68
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Математика с Мат и Ема за 1. клас. Помагало за избираемите учебни часове (Просвета Плюс)
Вашият рейтинг