Количка 0
0,00 лв.

Математика. Помагало за ИУЧ за 5 клас (Просвета)

От: Пенка Нинкова, Невена Чардакова, Диана Стефанова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ППП52232
7,90 лв.

Помагалото за избираемите учебни часове за 5. клас е преработено в съответствие с новата учебна програма по математика, която е в сила от 2022/2023 учебна година. То съдържа 31 разработени урока. Част от задачите, които са компоненти при решаването на други задачи или с които се описва даден алгоритъм, са решени или са с упътване. 

Помагалото за избираемите учебни часове за 5. клас е преработено в съответствие с новата учебна програма по математика, която е в сила от 2022/2023 учебна година. То съдържа 31 разработени урока. Част от задачите, които са компоненти при решаването на други задачи или с които се описва даден алгоритъм, са решени или са с упътване. Рубриката „Допълнителни задачи“ във всеки урок позволява той да се предвиди за повече от 1 учебен час, в зависимост от заложения в учебния план брой часове седмично. Уроците завършват с рубриката „Проверявам какво знам“ със задачи за самостоятелна работа. Отговорите на тези задачи са дадени в края на помагалото.

Помагалото:
• дава възможност не само да се затвърди, но и да се осмисли и надгради учебният материал;
• подпомага формирането на логическо и критично мислене и умения за наблюдателност и съобразителност;
• използва различни средства за онагледяване – таблици, схеми, графики и др.;
• предлага различни методи за решаване на задачи – изчерпване на всички възможности; определяне дали едно твърдение е вярно „винаги“, „никога“ или „понякога“; преценяване на рационалност и др.

Повече информация
ISBN 9789540142869
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Просвета
Корица мека
Размери 17х24
Брой страници 104
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Математика. Помагало за ИУЧ за 5 клас (Просвета)
Вашият рейтинг