Количка

Марли и аз

От: Джон Гроган

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ЛИКР202
18,00 лв.
​„Ако някой около вас твърди, че на света няма книга, която да го разплаче, дайте му тази. Дори не е нужно да харесва кучета.“, „Чикаго Сън-таймс“
Запознайте се с Марли - сладка, пухкава топчица със златиста козина, която само за няколко месеца се превръща в необуздан и див лабрадор

Джон и Джени, влюбени и без ангажименти, решават да се сдобият с малкото кутре в стремежа си да се подготвят за родителство. Но това, което не очакват, е, че към младото си семейство всъщност присъединяват… най-лошото куче на света.

Много скоро четиресет и пет килограмовият лабрадор започва да препуска из перфектния им дом със същата увереност, с която влиза в живота им.
Станете част от едно специално семейство, семейството на неустомия чаровник - лабрадора Марли
Възможно ли е куче, особено побъркано и абсолютно неконтролируемо, да покаже на стопаните си кои са истински важните неща? Този риторичен въпрос задава Джон Гроган в своя първи и искрен, автобиографичен роман „Марли и аз“.

А отговорът се крие между страниците: „Понякога ти трябва едно куче с лоши маниери и чисти намерения, за да прогледнеш“.


Джон Гроган (1957) работи като журналист в различни печатни медии повече от двайсет и пет години. Дебютната му книга „Марли и аз“ се превръща в световен бестселър, който вдъхновява и едноименния филм от 2008-а. 
Повече информация
ISBN 9786197625202
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Кръг
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 416
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Марли и аз
Вашият рейтинг