Количка

Малката сладкарница в Париж

От: Джули Каплин

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СФП7954
19,99 лв.
​„Малката сладкарница в Париж“ е завладяваща книга, заредена с много положително настроение. Историята тук ухае на най-сладките десерти и разказва за романтичните парижки вълнения, които карат сърцето да тупти по-бързо. Наред с уроците по сладкарство, Джули Каплин ни учи, че както в кухнята, така и в любовта трябва да минеш през няколко неуспешни опита, докато усъвършенстваш рецептата!
​История, която ухае на френски паста, еклери и сбъднати мечти!

Като най-малката в голямо семейство Нина копнее за самостоятелност. Топлата загриженост на родителите и братята ѝ все повече я задушава. Затова, когато се появява възможност да замине за шест седмици в Париж, Нина веднага казва "Да!". Бонусът е, че пътуването е свързано със сладкарски кулинарен курс и работа в позагубила блясъка си, но неустоимо автентична парижка сладкарница.

 Проблемът? Работодателят е Себастиан Финли - успешен собственик на верига ресторанти, гениален готвач и (не толкова) таен обект на тийнейджърските чувства на Нина.

Сега е моментът да му докаже, че онова увлечение е минало, мисли си тя. И твърдо решава да се концентрира върху десертите и новите приятели, които открива в сладкарницата. Но скоро се оказва, че апетитните еклери и деликатните макарони не са единственото изкушение в Париж.

Книгата е част от поредицата "Романтични бягства" от Джули Каплин.
Повече информация
ISBN 9786191517954
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател СофтПрес
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 360
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Малката сладкарница в Париж
Вашият рейтинг