Количка 0
0,00 лв.

Майчин инстинкт

От: Барбара Абел

Това е историята на две семейства – приятели и съседи, – които след трагичен нещастен случай се превръщат в смъртни врагове.

Давид и Летисия Брюнел и Силван и Тифен Жьонио са неразделни приятели и съседи в красиво и спокойно предградие. Синовете им Мило и Максим, родени в една и съща година, растат заедно и са близки като братя. Но когато Максим умира при нещастен случай, идиличният им свят се срутва. Силван и Тифен, родителите на Максим, са погълнати от скръб и горчивина, а Летисия е измъчвана от вина за ролята си в трагедията. Скоро семействата почти не си говорят, макар на повърхността да са учтиви.

След това Мило претърпява поредица от мистериозни „инциденти“, което прави Летисия подозрителна. Дали бившите им най-добри приятели се опитват да ги накажат, като заплашват сина им? Докато обхванатата от все по-голяма параноя Летисия трескаво се опитва да защити Мило, и малкото останало приличие между двете семейства се превръща в неприкрита враждебност. Въобразява ли си Летисия? Или Силван и Тифен тайно заговорничат да си отмъстят... и ако е така, кой ще си плати?

Повече информация
ISBN 9786190302773
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 288
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Майчин инстинкт
Вашият рейтинг