Количка

Магични мистерии - книга 2

От: Нийл Патрик Харис

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СФП193
15,99 лв.


​Лейла знае куп магически трикове и с лекота кара публиката си да затаи дъх. Освен това младата фокусничка има една малка тайна – ключ, който ще се окаже безценен, докато с приятелите й разгадават странни символи и мистерии, прогонват призраци и правят всичко по силите си, за да спасят любимия си град.
От обичния актьор Нийл Патрик Харис.

Хората се облещиха, впечатлени, че група хлапета е способна на подобно чудо. Часовете упражнения с Картър си струваха. Избухнаха аплодисменти и по гърба на Лейла пробяга тръпка. Искам да я усетя отново, каза си тя, а после се провикна:

Някои хора смятат, че момичетата като мен трябва да си мълчат благоприлично. Че е въпрос на възпитание да не се обаждаме без покана.  Искам да помоля тези хора да наблюдават внимателно следващия номер, за да се уверят на какво са способни момичетата като мен!

Лейла притежава способността да се измъква от белезници, усмирителни ризи и заключени стаи. И няма равна на себе си!

Израснала в сиропиталище, тя научава ценен урок – че всяка врата може да бъде преодоляна. А когато в Минерал Уелс пристига известна медиумка, уменията на момичето придобиват съвсем друго измерение. 

Лейла и приятелите й – шестима млади фокусници, надарени с талант и голямо сърце, се сблъскват с куп опасности, за да опазят своя град. И докато ловят подивели маймуни, разгадават символи и прогонват духове  от призрачни хотели, те се натъкват на мистерия, започнала преди много време. Доста преди самите те да се родят…

Години наред градът ревниво пази своите тайни, но сега е време да ги разкрие на шестимата особняци. А след сблъсъка, който ги очаква, вече нищо няма да е същото.
Повече информация
ISBN 9786191516193
Цветност черно/бяла
Издател СофтПрес
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 336
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Магични мистерии - книга 2
Вашият рейтинг