Количка 0
0,00 лв.

Мълчанието на агнетата

От: Томас Харис

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
СИ6865
17,90 лв.
​Втора част на най-великата трилърова поредица на всички времена, в която Ханибъл Лектър се освобождава!

Садистичен сериен убиец, наричан Бъфало Бил, похищава жени, а безжизнените им тела са намирани в различни щати. Младата Кларис Старлинг, която се обучава в академията на ФБР, получава неочаквана задача от началника на Отдела по поведенческа психология Джак Крофорд - да интервюира в затвора най-опасния жив човек на планетата: доктор Ханибал Лектър
ВТОРА ЧАСТ НА НАЙ-ВЕЛИКАТА ТРИЛЪРОВА ПОРЕДИЦА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!

Садистичен сериен убиец, наричан Бъфало Бил, похищава жени, а безжизнените им тела са намирани в различни щати. Младата Кларис Старлинг, която се обучава в академията на ФБР, получава неочаквана задача от началника на Отдела по поведенческа психология Джак Крофорд - да интервюира в затвора най-опасния жив човек на планетата: доктор Ханибал Лектър. Надеждата е той да съдейства за залавянето на убиеца психопат и в замяна на това да получи облекчаване на свръхстрогия режим.

Но кой може да си играе с гениалния Ханибал Лектър, без да бъде изигран? Изтънченият канибал задвижва собствените си планове, а това, което знае за Бъфало Бил, е неговият ключ към свободата.

Неопитната Кларис ще се спусне в тъмнината на абсолютното Зло, където се крият и истини за самата нея...

В "Мълчанието на агнетата" най-известният сериен убиец в световната литература се извисява, след като в "Червения дракон" той само загатна за своите способности. Появата на Кларис е катализаторът на диаболичната фабула на Томас Харис, която продължава с още два изключителни трилъра за хищния гений: "Ханибал" и "Ханибал Лектър: Зараждането на злото".
Повече информация
ISBN 9789542836865
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 368
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мълчанието на агнетата
Вашият рейтинг