Количка

Лунните градини - книга 1 (Малазанска книга на мъртвите)

От: Стивън Ериксън

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ББФМКМ1
Специална цена 21,25 лв. Редовна цена 25,00 лв.

3,75 лв. 15 %

Ериксън е необикновен автор! Насладете му се.
Ериксън е необикновен автор! Насладете му се.

Империята Малазан кипи от размирици, обезкървена от непрестанни войни, жестоки вътрешни борби и кървави сблъсъци със страховития Аномандър Рейк, господаря на Лунния къс и неговите Тайст Андий. Дори калените в кръвопролития имперски легиони жадуват за отдих. Но въпреки всичко властта на императрица Ласийн, наложена от нейните всяващи ужас убийци на “Нокътя”, остава абсолютна.

За сержант Уискиджак и неговия отряд Мостоваци, както и за Татърсейл, оцелялата магьосница на Втори легион, краят на обсадата на Пейл би трябвало да е време на траур за многото мъртви. Но Даруджистан, последният от Свободните градове на Дженабакъз, все още се държи, а тъкмо към тази древна цитадела е насочила Ласийн хищния си поглед.

Ала изглежда, че империята не е сама в тази величава игра. Сбират се зли, обвързани със Сянката сили и самите богове се подготвят да вземат участие...

Замислено и написано в панорамни мащаби, „Лунните градини” е епично фентъзи от най-висш порядък - едно възхитително приключение.

Сложно, предизвикателно... силата на Ериксън е в пълнокръвните му характери и в способността му да сътвори свят точно толкова заплетен и жесток, колкото е и собственият ни свят.
- Дж. В. Джоунс, SFX
Повече информация
ISBN 9789545840197
Тегло 0.4000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 15х23
Брой страници 544
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лунните градини - книга 1 (Малазанска книга на мъртвите)
Вашият рейтинг