Количка
Вход

Лозята на Шампан

От: Джулиет Блекуел

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СФХ60
Специална цена 16,19 лв. Редовна цена 17,99 лв.

1,80 лв. 10 %​В крайна сметка ние сме само съдържанието на собствените си писма, които някой от бъдещето може да прочете.
Първата световна война е в разгара си, но дълбоко под тучните хълмове на Шампан жени и деца водят своя собствена битка. Борят се да оцелеят в лабиринта от пещери, създаден още по римско време. Излагат живота си на опасност, за да излязат навън и под нестихващия артилерийски огън да съберат грозде за победната реколта.

Безумието на войната преобръща света с главата надолу. Дори поколения по-късно раните все още не са заздравели и човешкият живот не е нищо повече от история, съшита от куп стари писма.

В наши дни американска компания за внос на вино изпраща Розалин Акоста в Шампан, след като тя самата е преживяла своя собствена трагедия. Безразлична към живота, младата жена попада на писма от войната и проследява пътя на няколко души, които съдбата е срещнала за миг, преди да ги раздели завинаги. Розалин е твърдо решена да разплете мистерията и да разбере какво се е случило с тези хора, като в същото време намира отговори и на собствените си въпроси.
Повече информация
ISBN 9786191515660
Тегло 0.2000
Цветност черно/бяла
Издател СофтПрес
Корица мека
Размери 13х20
Преводач Росица Тодорова
Брой страници 352
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лозята на Шампан
Вашият рейтинг