Количка

Любов, захар и магия: Глазура от духове

От: Ана Мериано

Лио най-сетне е посветена в семейната кулинарна магия, но това съвсем не означава, че всичко върви по мед и масло. Специалната ѝ сила все още не се е проявила, майка ѝ не я оставя да прави собствени вълшебни сладкиши, а на всичкото отгоре роднините ѝ се държат студено с най-добрата ѝ приятелка Керълайн. И сякаш тези проблеми не са ѝ достатъчни - една сутрин Лио се събужда и открива до леглото си неочакван посетител...
​Лио най-сетне е посветена в семейната кулинарна магия, но това съвсем не означава, че всичко върви по мед и масло. Специалната ѝ сила все още не се е проявила, майка ѝ не я оставя да прави собствени вълшебни сладкиши, а на всичкото отгоре роднините ѝ се държат студено с най-добрата ѝ приятелка Керълайн. 

Момичето знае, че семейната магия трябва да бъде пазена в тайна. Но защо е необходимо да избира между това да бъде или добра вещица, или добра приятелка? 

И сякаш тези проблеми не са ѝ достатъчни - една сутрин Лио се събужда и открива до леглото си неочакван посетител...

Междувременно из целия град се появяват духове и създават най-различни проблеми! Дали Лио е виновна за всичко това? И ще успее ли да развали заклинанието, преди да е станало твърде късно?

***

„Сладко продължение, което ще остави читателите жадуващи за още!“
- Къркъс Ривюс
Повече информация
ISBN 9786199189924
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Лютиче
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 320
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Любов, захар и магия: Глазура от духове
Вашият рейтинг