Количка 0
0,00 лв.

Любов от първия скандал

От: Меган Куин

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
СФ177
24,00 лв.

Гореща, свежа и изключително забавна книжна версия на кинокласиката „Когато Хари срещна Сали“!

Дали с Джей Пи Кейн сме приятели?

Ха! Не ме разсмивайте!

Той е дразнещо шумен, противно красив и побъркващо умел в това да ме изкарва извън кожата ми… още от първия скандал помежду ни.

Можете да си представите колко съм щастлива от факта, че точно той е човекът, с когото се налага да летя до Сан Франциско по работа. Още повече че командировката не е еднодневна, о, не – заточени сме там за цяла седмица. И делим един пентхаус. Двайсет и четири часа в денонощието дишам един въздух със средния брат Кейн.

И този въздух буквално пулсира от напрежение. Джей Пи очевидно не е чувал за домашно облекло и се разхожда гол до кръста; стене достатъчно силно, че хората да го сбъркат с Мег Раян от прословутата сцена в ресторанта; и внезапно решава, че ще смени тактиката на тотално отбягване и ще се опита да се държи добре с мен.

Съвсем наясно съм, че гледам в дулото на зареден пистолет. Очевидният му сексапил ме преследва в сънищата, а изкусителният му чар обсебва мислите ми във всяка будна минута. Побърква ме!

Но познайте кой притежава железен самоконтрол?! Отношенията ми с Джей Пи Кейн остават единствено в работната сфера. Когато нещо започне със скандал, очевидно ще продължи с още от същото. Греша ли някъде?

***

Бестселър автор №1 на Amazon и USA Today, съпруга, приемна майка и любител на фъстъченото масло, Меган Куин е автор на романтични комедии и съвременни любовни романи, които предлагат на читателя перфектната комбинация от хумор, горещи сцени и стоплящи сърцето послания. „Любов от първия скандал“ е вторият роман от трилогията за братята Кейн след „Любов от втори поглед“.

Повече информация
ISBN 9786192740177
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател СофтПрес
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 488
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Любов от първия скандал
Вашият рейтинг