Количка

Любов на релси

От: Лорейн Браун

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СФП7947
18,99 лв.
Свеж, забавен и неустоимо романтичен, „Любов на релси“ е роман за неочакваните шансове и смелостта да последваш себе си. Истинско книжно бягство от реалността.
​Завладяваща история, която ухае на прясно изпечени кроасани, на пролет и на любов

Любов на релси“ от британската авторка Лорейн Браун е завладяваща история, която ухае на прясно изпечени кроасани, на пролет и на любов! Това само по себе си е достатъчен довод да посегнете към нея, но ако не ви стига, добавяме още три причини да прочетете романа.

Какво бихте правили, ако имате 24 часа в Париж? Ще се втурнете ли към една от най-известните забележителности в целия свят – Айфеловата кула, или ще се доверите на местен гид да ви покаже очарованието на френската столица там, където има по-малко тълпи? Когато Хана се озовава на гарата в Париж вместо в Амстердам, тя е категорична, че няма да губи време в разходки по оживените френски булеварди. Веднъж вече е посещавала космополитния град и определено не е впечатлена. Но да прекара цял ден сама на гарата също не звучи примамливо, затова приема предложението на Лео. А за него това е възможност да изкупи вината си, че е станал повод за объркването, и да й разкрие родния си град в най-добрата му светлина. Например, да я заведе на кея край канал Сен Мартен или да ѝ покаже мястото, откъдето се разкрива най-добрата гледка към Айфеловата кула. Разхождайки се из Монмартър, пиейки най-вкусния горещ шоколад и наслаждавайки се на гледката от Сакре Кьор, е невъзможно Хана да не се влюби в Париж. И не само.

Както заглавието предполага, „Любов на релси“ е романтична история. В нея любовта има две лица. Едното е познато и усмихнато – обещава сигурност и спокойствие, задава рутина, с която поддържаш определено темпо и се движиш по права линия в коловозите на живота. Другото е ново, непознато и вълнуващо – гарантира несравнима емоция, но не разкрива какво ти готви бъдещето и дали няма да те изненада. Когато на Хана ѝ се налага да избира, на пръв поглед решението изглежда лесно. Но часовете, прекарани в Париж, ѝ дават нова перспектива. И тя осъзнава, че всъщност отдавна е спряла да се движи. Вместо това е застинала в чакалня, блокирана от собствените си страхове и от очакванията на околните. Краткият престой във френската столица показва нагледно на Хана не каква трябва, а каква може да бъде любовта, и й подсказва, че е време за нова посока.

Любов на релси“ е толкова романтична история, колкото и книга, посветена на себепознанието. В нея една млада жена преоткрива дълбоко заровени мечти и таланти, дава воля на желания, чийто глас дълго време е заглушавала, намира вдъхновението и мотивацията да започне нова глава. Ако има едно нещо, което Хана научава от престоя си в Париж, то е, че трябва да се наслаждава на живота и да го живее по собствените си правила. А когато намериш път към себе си, отваряш врата и за щастието и любовта.
Повече информация
ISBN 9786191517947
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател СофтПрес
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 304
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Любов на релси
Вашият рейтинг