Количка 0
0,00 лв.

Лято в „Тифани“

От: Карън Суон

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
СИ617
21,90 лв.

Продължение на Коледа в „Тифани“!

Предложението за брак е мечтаният край, нали?

Не и ако годеницата не желае сватба!

Той пада на колене, тя казва „Да“, всичко е наред – и те заживели щастливо… Но не и за Каси и Хенри. Във вълнуващото продължение на обичаната „Коледа в „Тифани“ двамата имат само едно важно задължение – да планират своята сватба. И Хенри е готов да определи дата на мига. Но Каси не е.

Тя вече не е наранената изоставена жертва, която трябваше да преобърне с краката нагоре Ню Йорк, Париж и Лондон, за да открие отново себе си. Сега е силна и независима жена, която няма да позволи на никого отново да ѝ отнеме свободата. Дори да го обича с цялото си сърце.

А около тях животът плете нови и нови драми. Друга сватба трябва да се планира светкавично, а Каси получава неблагодарната задача да я осуети. И точно когато Хенри решава да избяга на тримесечно плаване през Тихия океан, бившият на Каси се стоварва отново в живота ѝ. С гадже супермодел до себе си, но и с поглед, който шепти, че не я е забравил.

Миналото още не е изцяло преодоляно. И Каси има да научи един последен урок, за който определено си струва да мине през нови шеметно забавни предизвикателства…

Повече информация
ISBN 9789542844617
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 464
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лято в „Тифани“
Вашият рейтинг