Количка 0
0,00 лв.

Летописите на светлината на бурята, кн. 4: Ритъмът на войната

От: Брандън Сандерсън

Летописите на Светлината на Бурята“ продължава с „Ритъмът на войната“ – дългоочакваната четвърта книга от фентъзи епоса на Брандън Сандерсън.

След като създават коалиция на човешката съпротива срещу вражеското нашествие, Далинар Колин и неговите Сияйни рицари са прекарали цяла година в дълга, жестока война. Нито една от двете страни не е взела надмощие, а заплахата от предателството на изобретателния съюзник на Далинар – Таравангян, прозира във всяко стратегическо решение.

Когато новите технологични открития на учените на Навани Колин започват да променят лицето на войната, а врагът подготвя дръзка и опасна операция. Надпреварата, която следва, ще промени самата същност на идеалите на Сияйните и има голяма вероятност да разкрие тайните на древната кула, която някога е била сърцето на техните сили.

***

Брандън Сандерсън е автор на бестселъри в жанровете фентъзи и фантастика. Става известен с това, че завършва поредицата на Робърт Джордан „Колелото на времето“, а в момента е един от най-успешните и обичани съвременни автори в жанра. Най-популярните му поредици са „Мъглороден“ и „Летописите на Светлината на Бурята“. През март 2022 г. Сандерсън разби рекорда за най-успешен проект в платформата Kickstarter, след като обяви, че тайно е написал четири романа през изминалите две години.

***

Очаквайте скоро!

Повече информация
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Артлайн Студиос
Корица твърда
Размери 15.5х23
Брой страници 1344
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Летописите на светлината на бурята, кн. 4: Ритъмът на войната
Вашият рейтинг