Количка 0
0,00 лв.

Летящия шотландец

От: Греъм Обри

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ВКН956
20,00 лв.
​Колоездене — от триумфа до най-мрачните моменти в моя живот.
През 90-те години на миналия век Греъм Обри се превръща в световна звезда в колоезденето и печели вниманието на публиката с уникалния си стил на каране и иновативните си инженерни умения. Когато печели всички световни състезания и чупи всички рекорди в колоезденето, той получава най-големия удар от Международния колоездачен съюз – забрана да управлява велосипед в позицията, която той налага - подпъхване на лактите под тялото. Тогава Обри създава т.нар. поза Супермен и отново триумфира на колодрума през 1994 и 1995 година. 
Докато се противопоставя на съдиите в международната федерация, той трябва да се справя и с друг сериозен проблем – биполярно разстройство. 
В „Летящия шотландец“ Греъм Обри разказва своята забележителна история с брутална честност и самоирония. Той започва с буйното си детство в Шотландия като аутсайдер, всекидневно подлаган на физически и психически тормоз, за когото единственото бягство от жестоката реалност е с велосипеда.
Известен със своята смелост на пистата, тук Обри демонстрира друг вид смелост, като разкрива трудното си детство, борбата с депресията и опитите за самоубийство.   
В „Летящия шотландец“ е разказана невероятната история на Греъм Обри от  малкото магазинче за колела до световните рекорди и славата.

 
Повече информация
ISBN 9786197300956
Цветност черно/бяла
Издател Вакон
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 382
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Летящия шотландец
Вашият рейтинг