Количка 0
0,00 лв.

Легендородни

От: Трейси Деон

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕГМ965
29,90 лв.

Първата нощ на Бри Матюс в подготвителната група в колежа изобщо не е такава, каквато си я е представяла. Вместо на шумен купон, момичето попада на бойно поле, а враждуващите страни са демони и магьосници. Събитията обаче отключват силите на Бри, както и спомени от нощта, в която майка ѝ умира.

Летящи демони, хранещи се с човешка енергия.


Тайно общество от легендородни, посветило се на задачата да ги преследва и унищожи.


Загадъчен тийнейджър, който се опитва – и не успява – да изтрие спомените завинаги.

Първата нощ на Бри Матюс в подготвителната група в колежа изобщо не е такава, каквато си я е представяла. Вместо на шумен купон, момичето попада на бойно поле, а враждуващите страни са демони и магьосници.

Събитията обаче отключват силите на Бри, както и спомени от нощта, в която майка ѝ умира. И щом веднъж осъзнава, че истината не е такава, каквато пише в полицейския доклад, Бри е готова на всичко, за да открие какво действително се е случило.

Тя обединява сили с Ник – легендороден, който има причини да ненавижда тайнствения Орден. А с разгадаването на тайните на общността, привличането помежду им става все по-голямо. Рицарите на крал Артур обаче се пробуждат и опасността от война става все по-осезаема, а Бри трябва да реши докъде е готова да стигне, за да открие истината. И дали ще използва магическите си способности, за да унищожи Ордена, или ще обедини сили с тях срещу демоните.

 

Повече информация
ISBN 9789542727965
Тегло 0.400000
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 624
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Легендородни
Вашият рейтинг