Количка 0
0,00 лв.

Лечението на петте рани

От: Лиз Бурбо

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ЕНТ790
16,00 лв.
„Лечението на петте рани“ предлага знание и подкрепа за всички онези хора, които искат да станат господари на собствения си живот и да постигнат дълбока вътрешна хармония.
След излизането на „Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си“ Лиз Бурбо получава множество запитвания за това как точно се лекуват раните на душата – от отхвърляне, изоставяне, унижение, предателство и несправедливост. За да бъде полезна на своите читатели, тя пише продължение на своя световен бестселър.

В книгата „Лечението на петте рани“ ще намерите много практични съвети, прозрения от личния опит на авторката и примери от реалния живот – ситуации, с които всички ние се сблъскваме всекидневно. Благодарение на тези напътствия ще можете по-лесно да определите своите рани и да извървите сами етапите към изцелението. Ще се научите да разпознавате механизмите на раните и ще разберете защо привличате определени хора и обстоятелства. Ще забелязвате кога се отключват раните и ще се учите да преодолявате капаните на егото, които са основна пречка пред лечението.

Повече информация
ISBN 9786191643790
Цветност черно/бяла
Издател Ентусиаст
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 224
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лечението на петте рани
Вашият рейтинг