Количка
Вход

Лабиринтът на порастването

От: Лиса Дамур

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ИЗПП129
17,00 лв.

Малко ситуации в живота са по-трудни за справяне от подрастващ  син или дъщеря по време на опитите им да се освободят.

- Ана Фройд 

Малко ситуации в живота са по-трудни за справяне от подрастващ  син или дъщеря по време на опитите им да се освободят.

- Ана Фройд 

За много родители тийнейджърският период на децата им се превръща във влакче на ужасите. Като че някой внезапно е подменил детето им с някакво абсолютно непознато, непредсказуемо и често неприятно същество, с което не могат да намерят общ език. Често отношенията ескалират до такава степен, че в отчаяние се питаме: Къде сбъркахме?

Оказва се, че просто не сме наясно какво точно се случва през този бурен период на съзряването на децата ни. Не знаем кое е нормално и кое е повод за тревога. Нуждаем се от ново разбиране и нов начин за общуване с нашите тийнейджърки, ако не искаме да загубим връзката помежду си.

В този пътеводител за родители и дъщери д-р Дамур черпи от десетилетния си опит като психотерапевт, за да разкрие седемте прехода на развитието на момичетата към зрелостта. Това включва раздялата с детството, бунта срещу родителския авторитет, обуздаването на емоциите, навлизането в света на романтиката, грижите за себе си... Като описва реалистични сценарии и предоставя съвети за конструктивно общуване, книгата дава отговори на множество родителски въпроси. Когато родителите познават мотивацията на дъщеря си, те могат да израстват заедно с нея и да се наслаждават на предизвикателството да отгледат здрава и щастлива млада жена.

Повече информация
ISBN 9786190104032
Цветност черно/бяла
Издател Изток - Запад
Корица мека
Брой страници 304
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лабиринтът на порастването
Вашият рейтинг