Количка 0
0,00 лв.

Квантова нишка

От: Патриша Корнуел


​В отчаяните си усилия да спре обратното броене до катастрофата и да изчисти името на сестра си, капитан Чейс бърза да намери обяснение за непредсказуемото поведение на сестра си. Времето изтича и тя осъзнава, че провалът означава катастрофа! Патриша Корнуел умело вплита време, място и настроение в „Квантова нишка“.
Капка кръв и подозрително самоубийство – обратното броене започва!

В навечерието на свръхсекретна мисия капитан Кали Чейс получава сигнал за задействан сензор в тунелите дълбоко под Изследователския център на НАСА. Пилот, специалист по квантова физика и киберченге, тя знае, че наближаващата буря и спирането на работата на правителството ще осигурят отлично прикритие за саботаж с убийствени последици.

Оказва се, че опасността е по-голяма, отколкото е предполагала. Засъхнала капка кръв, изчезнала карта за достъп, подозрително самоубийство – и смущаваща поредица улики, водещи към Карме, близначката на Кали, която от няколко дни е изчезнала безследно.

В отчаяните си усилия да спре обратното броене до катастрофата и да изчисти името на сестра си, капитан Чейс бърза да намери обяснение за непредсказуемото поведение на сестра си. Времето изтича и тя осъзнава, че провалът означава катастрофа!


Повече информация
ISBN 9789546550002
Тегло 0.300000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 14х22
Брой страници 320
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Квантова нишка
Вашият рейтинг