Количка

Куци коне - книга 1. Блатната къща

От: Мик Херон

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СИ9132
19,90 лв.
​„Блатната къща“ е мястото, където изпадналите в немилост агенти от британското разузнаване Mi-5 отиват да прекарат остатъка от провалената си кариера. Всички „куци коне“, както ги наричат, са претърпяли неуспех с възложените им секретни операции, за да бъдат зачислени тук. Има едно нещо, което ги свързва - желанието им да се върнат в голямата играта. И повечето от тях биха направили всичко по силите си, за да изпълнят целта си... дори ако трябва да си сътрудничат един с друг!
Книга първа от поредицата "Блатната къща"

"Блатната къща" е мястото, където изпадналите в немилост агенти от британското разузнаване Mi-5 отиват, за да прекарат остатъка от кариерата си, вършейки рутинна и безсмислена работа. Или докато напуснат.

Наричат ги "куци коне".

Някои от тях са объркали важна операция. Други са се изпречили на пътя на амбициозен колега. Трети просто са станали твърде зависими от бутилката. Сплотява ги единствено желанието да се върнат в играта и да докажат, че са повече от чиновници.

Ривър Картрайт е един от тях и когато получава шанс да изкупи вината си, ще направи всичко, за да се възползва от него.

Млад мъж е отвлечен и похитителите му заплашват да излъчат обезглавяването му на живо в интернет. Но дали жертвата е тази, за която се представя на пръв поглед? И каква е връзката на похитителите с изпаднал в немилост журналист? Докато часовникът отмерва времето за екзекуцията, Ривър открива, че всеки има свой собствен план.

"Мик Херон не спазва правилата, когато разказва една заплатена история… В неговите книги всичко е позволено."
- The New York Times Book Review
Повече информация
ISBN 9789542839132
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 368
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Куци коне - книга 1. Блатната къща
Вашият рейтинг