Количка 0
0,00 лв.

Корона от позлатени кости - книга 3 (Кръв и пепел)

От: Дженифър Л. Арментраут

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕГМ715
24,90 лв.
Най-голямата заплаха дебне от далечния запад, където Кралицата от кръв и пепел крои свои планове, покълвали стотици години. Попи и Кастийл трябва да изпълнят невъзможното – да стигнат до Земите на боговете и да пробудят върховния крал.
​Преклони се пред кралицата си или кърви пред нея...

Жертва и победител... 

Попи дори не е и мечтала да открие любовта в лицето на принц Кастийл. Сега копнее да се наслади на щастието си, но първо трябва да освободят неговия брат и да намерят нейния. Мисия, която крие неподозирани опасности и неочаквани последствия. Защото Попи е Избраницата, Благословената. Истинският владетел на Атлантия. Във вените ѝ тече кръвта на Краля на боговете. Короната и кралството ѝ принадлежат по закон. 

Враг и воин...

Попи иска единствено да контролира собствения си живот, не тези на другите, но трябва да реши дали да загърби изконното си право, или да приеме позлатената корона и да стане Кралицата от плът и огън. Ала докато тъмните грехове и кървавите тайни на две кралства най-сетне изплуват наяве, отдавна забравена сила въздига снага и се превръща в смъртна заплаха. 

Любовница и сродено сърце...

Но най-голямата заплаха дебне от далечния запад, където Кралицата от кръв и пепел крои свои планове, покълвали стотици години. Попи и Кастийл трябва да изпълнят невъзможното - да стигнат до Земите на боговете и да пробудят върховния крал. А докато непрекъснато излизат шокиращи тайни и коварни предателства, докато стари и нови врагове заплашват всичко, за което се борят Попи и Кастийл, двамата ще открият докъде са готови да стигнат заради народа си - и един за друг. 

Кралица...

Книга трета от поредицата "Кръв и пепел" от Дженифър Л. Арментраут.
Повече информация
ISBN 9789542726715
Тегло 0.450000
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 672
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Корона от позлатени кости - книга 3 (Кръв и пепел)
Вашият рейтинг