Количка 0
0,00 лв.

Контурни карти и упражнения по география и икономика за 8. клас + on-line тестове (Атласи)

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
АТЛУП81710
Раздел: 8-ми клас
3,99 лв.

Контурните карти са съставени в съответствие с изискванията на новата учебна програма по география и икономика за осми клас за учебната 2017/2018 г.

Раздел: 8-ми клас

Контурните карти са съставени в съответствие с изискванията на новата учебна програма по география и икономика за осми клас за учебната 2017/2018 г. и са съвместими с одобрените от МОН нови учебници.

On-line ТЕСТОВЕ (нова програма) по география и икономика за 8. клас, които са приложение към контурните карти се намират на сайта на издателството, в категорията ОНЛАЙН ТЕСТОВЕ ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА, подкатегория за 8 кл. към контурни карти.

Достъпът до ОНЛАЙН ТЕСТОВЕТЕ става с код, който е отпечатан върху скреч карта, приложена към контурните карти. На гърба на картата има указания за активиране на кода.

Онлайн тестовете са по теми от новата учебна програма по география и икономика за осми клас. Подходящи са както за работа в клас, така и за самоподготовка. Усвояването и проверката на знанията става лесно, забавно и успешно. Помагалото съдържа също указания за работа и система за оценяване. Резултатите могат да служат за самоконтрол от ученика и контрол от страна на учители и родители.

Раздел: 8-ми клас
Повече информация
ISBN 9789542945185
Цветност черно/бяла
Издател Атласи
Корица мека
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Контурни карти и упражнения по география и икономика за 8. клас + on-line тестове (Атласи)
Вашият рейтинг